mandag 31. august 2015

Nytt timekonsept: Stødig

Da er første uke med hovedtimeplan og full rulle over her i SiT Idrett. Og som jeg skrev i forrige innlegg, introduserte vi denne uken et splitter nytt timekonsept her i SiT, nemlig Stødig. 

Som navnet tilsier er dette en time som virkelig utfordrer kjernemuskulaturen, og hjelper deg rett og slett med å bli mer stødig. På timene brukes det et vidt spekter av øvelser, og disse presenteres i ulike nivå, slik at du kan velge det nivået som passer deg. 

Når vi introduserer nye timekonsept her i SiT, arrangerer vi også workshops for de ansatte, slik at vi sammen kan jobbe frem både øvelser og gode måter å jobbe på gjennom timene. Og nå i helgen hadde vi i god SiT ånd workshop i det nye timekonseptet Stødig.



I løpet av workshopen hadde vi en eksempeltime, diskuterte hva en slik time kan og bør inneholde, i tillegg til at vi jobbet i mindre grupper og satt sammen øvelser og hadde gjennomganger for hverandre. Ivrige som vi er kommer vi med både ris og ros til hverandre, og all feedback er med på å gjøre hverandre bedre slik at dere som deltagere skal få maksimalt ut av timene dere kommer på. 




Jeg er snart tilbake på plass i Trondheim, og gleder meg veldig til å trene med dere igjen! Og ikke minst gleder jeg meg nå veldig til å ta turen på en av Stødig-timene våre, kanskje vi sees der?

Ha en super mandag!

Klem Nina

mandag 24. august 2015

Hovedtimeplanen er i gang

Da er det endelig på tide at hovedtimeplanen vår sparkes i gang. Fra og med i dag er det full rulle her i SiT, noe vi har gledet oss til lenge, og ved å ta en titt her får du full oversikt over alle timene vi kjører i høst. 

Husk også på at du kan kjøpe medlemskap her i SiT Idrett og NTNUI på nett. Det gjør du enkelt og greit ved å klikke deg inn på nettsiden vår, for så å registrere ny bruker om du ikke allerede har en, velge type medlemskap, betale, og på 1,2,3 har du et nytt medlemsskap i boks! 



Her kommer en trinnvis og enkel beskrivelse av hvordan du skaffer deg medlemskap helt på egenhånd:

1. Gå inn på sit.no og klikk deg videre oppe til venstre på skjermen, der det står "kjøp treningskort":




2. Registrer ny bruker, eller logg inn med mail og passord:

3. Har du ikke bruker fra før, fyller du inn skjemaet som kommer opp på skjermen:

4. Etter at du har registrert deg, velger du "kjøp treningskort".


5. Kryss av for ønsket medlemskap, og for at du aksepterer vilkårene. Gå så til betaling. Når betalingen er gjennomført, er det bare å ta turen til ditt nærmeste senter for å få aktivert treningskort.

6. Ønsker du ikke å kjøpe på nett, gjennomfører du bare registreringen, og så tar du med deg følgende og møter opp i en av våre resepsjoner i stede.


Så enkelt kan det faktisk gjøres. Har du spørsmål eller noe du lurer på knyttet til det å kjøpe medlemskap, kan du ta kontakt med ett av sentrene våre.

På høstens timeplan lanserer vi et splitter nytt timekonsept; Stødig. Mer om denne nye timen kan dere lese her på bloggen om noen dager. I tillegg kjører vi i gang med nye instruktørkurs nå i høst, både spinningkurs og aerobickurs. Ta en titt på nettsiden vår for å lese mer om hvordan du melder deg på. 


Klem fra Nina

torsdag 13. august 2015

Oppdatering

Som jeg skrev i forrige innlegg, har det skjedd nye spennende her i SiT Idrett i løpet av sommeren. Vi har utvidet styrkearealet på Idrettsbygget Gløshaugen, vi har utviklet et helt nytt treningskonsept som snart skal lanseres, og i tillegg har vi laget en ny instagramkonto for hele SiT Idrett, og ikke bare for bloggen. Vi har også planlagt mye artig som skal skje utover høsten, så her er det bare å følge med!

Dere er mer ivrige enn noen gang på treningsfronten, og dette merkes selvfølgelig på pågangen på sentrene våre. Selv om vi bare synes det er bra at så mange har blitt ivrige treningsentusiaster, må vi også henge med i svingene for å klare å bevare de medlemene vi har, samtidig som vi ønsker å få enda flere. Når pågangen på sentrene våre blir slik det har vært de siste årene, må vi respondere på etterspørselen ved å oppgradere og utvide treningstilbudet vårt. I sommer har vi derfor laget det nye styrkearealet "gangen" på Idrettsbygget Gløshaugen, som hadde åpning i går.





I det nye styrkeområdet på 80 kvadratmeter finner du nå hele fem nye arbeidsstasjoner for frivektstrening! I tillegg har vi utstyrt rommet med flere ulike typer stenger; teknikkstenger, damestenger, powerstand og trap-bar stang - så her er det mye bra å velge mellom. I tillegg vil det også være på plass en ny beinpressmaskin om kort tid.


I tillegg til at vi har utvidet styrkearealet, har vi også oppgradert noe utstyr på kondisjonsfronten. Vi har fått to splitter nye elipse cross trainer maskiner og to flexstridere hvor man kan benytte ulik steglengde. 

På hovedtimeplanen dette semesteret lanserer vi enda ett nytt timekonsept; Stødig! Mer informasjon om hva Stødig er får dere her på bloggen neste uke - det er bare å glede seg! 


Nå har også hele SiT Idrett kommet seg på instagram under kontonavnet @sitidrett. Gjennom denne kontoen kan du nå følge med på alt som skjer her hos oss, både nyttig informasjon og mye annen morro. 



Jeg vil selvfølgelig også fortsette å holde dere oppdaterte på bloggingen og min treningshverdag gjennom min konto - så her er det bare å henge seg på!

Klem Nina

tirsdag 11. august 2015

Velkommen tilbake

Da er sommeren over også for denne gang, enten vi vil eller ikke, og igjen har ferien gått alt for fort. I dag var det immatrikulering her i Trondhem, og vi i SiT Idrett ønsker både gamle og nye medlemmer hjertelig velkommen til nok et sporty, energifylt, morsomt og svett høstsemester med mye spennende på planen! 

Selv om ferien er ferdig, har både august og september en tendens til å by på flotte, varme og solrike dager - så ikke vær redd for at høsten står for døren selv om vi starter opp med et nytt semester. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk ferie, fått slappet av og opplevd mye morsomt. Uansett om du har jobbet, reist rundt eller benyttet deg av å ligge paddeflat på en strand, håper jeg ferien har gitt deg energipåfyll og hjulpet til med å lade opp batteriene dine slik at du nå er klar for å ta fatt på studiehverdagen! :)


SiT har som vanlig stått på stand nå under immatrikuleringen, og ønsket alle nye studenter hjertelig velkommen til verdens beste studentby. Flere av de ansatte her i SiT Idrett var på plass for å spre det gode budskap om vårt supre treningstilbud til Trondheims nye studenter!



Foto: SiT
Foto: SiT
Foto: SiT
I ferien har mange benyttet seg av at det har vært sommeråpent på Portalen - hurra for spreke og ferietrenende studenter! Ellers har vi for tiden et redusert gruppetimetilbud, men allerede fra og med uke 35, altså mandag 24.august, er den ordinære timeplanen for høstsemesteret i gang for fullt! Så har du ikke kjøpt nytt eller fornyet ditt gamle medlemsskap hos oss enda, er det på høy tid å få det gjort - og husk at du nå kan ordne dette helt selv på nettsiden vår! Billigere og bedre treningstilbud for studenter tror jeg ikke finnes. Oversikt over priser, åpningstider og annet du kanskje lurer på finner du HER.

Mye spennende har skjedd her i SiT Idrett i løpet av sommeren. Blant annet har vi utvidet styrkearealet på Idrettsbygget Gløshaugen, vi har utviklet et nytt timekonsept som lanseres på hovedtimeplanen, og ikke minst har nå hele SiT Idrett fått sin egen instagramkonto @sitidrett hvor det legges ut informasjon om alt det spennende som skjer her i tiden fremover. Mer om alt dette kan du lese her på bloggen om kort tid - stay tuned!

Sommerklem fra Nina

lørdag 8. august 2015

Sommerhilsen

Sommerferien er på hell, men heldigvis har vi flotte august med sine forhåpentligvis lange og varme sommerkvelder igjen. Jeg har de siste dagene hørt rundt med noen av mine gode kollegaer her i SiT Idrett for å finne ut hvor de er og hva de gjør nå i ferien, og fått de til å fortelle både om sin perfekte sommerdag og sitt beste ferieminne! Ta en titt på innlegget under for å finne ut hva de har gjort i sommer!


Navn: Trine

Stilling: Idrettskonsulent (kontorrotte ) og heldigvis instruktør slik at eg får rørt meg litt.

Hvor befinner du det akkurat nå? Heima på Leikanger

Hva har du gjort i sommer, og hva er planene frem mot semesterstart? Har kun vore heima i sommar ettersom eg har reist både til Malaysia og New York tidlegare i vår, men Leikanger er fantastisk og har alt eg treng for feriefølelsen. Har gått mange fine fjellturar, lese bøker på altanen, fått meg eit bikiniskille, sove middag med katten, sett dårlege TVseriar, spelekveldar med latterkrampe, godt øl på altanen, generelt mykje moro med gode vener. Har planar om å fortsette i same stil dei siste dagane før jobb og kvardag startar igjen.

Hvordan ser din perfekte sommerdag ut? Kombiner det eg har gjort i sommar og du får ein perfekt feriedag: frukost på altanen i sola, fjelltur, litt meir altan, grillmat, og spelkveld - på Leikanger.


Beste ferieminne? Tur til Kjeringafjell med mamma: trist og grått på veg opp, men på toppen så sprakk skylaget og sola kom fram. Fint ja ellers alltid kjekt å sjå familie og vener som eg ikkje ser så ofte!





Navn: Ane

Stilling: Instruktør (spinning, stærk og bosustyrke)

Hvor befinner du deg akkurat nå? Hjemme i Hamar, på sofaen til mor og far.

Hva har du gjort i sommer, og hva er planene frem mot semesterstart? Jeg startet ferien med en uke i Hellas. Deretter har jeg brukt resten av sommeren på å samle inn data til masteroppgaven min. I den forbindelse har jeg oppholdt meg i Jotunheimen og Rondane stort sett hele sommer. Jeg har også vært på Vinjerock! En fantastisk festival. I enda bedre omgivelser. Planene fremover er å avslutte innsamlingen (som har gått strålende), og rett og slett bare slappe av og nyte livet.

Hvordan ser din perfekte sommerdag ut? min perfekte sommerdag er blå himmel, bading i Åsta og en kasse jordbær!


Beste ferieminne? Det må være minst to ting! Først og fremst var Vinjerock helt fantastisk! Så har jeg hatt en knall fin tur til Glittertind; blå himmel og vindstille! Ellers har jeg hatt mange andre fine fotturer, og en super datainnsamlingen!





Navn: Inger-Katrin

Stilling: Aerobicinstruktør

Hvor befinner du deg akkurat nå?I sofaen hjemme med frokosten i fanget.

Hva har du gjort i sommer, og hva er planene frem mot semesterstart? Har jobbet i hjembygda mesteparten av sommeren, men har klart å lure inn noen fjellturer både her og der! Skal utarbeide og øve på programmene jeg skal ha til høsten, og fortsette med å glede meg til å komme i gang sammen med alle de aktive studentene!

Hvordan ser din perfekte sommerdag ut? Den perfekte sommerdagen har sol(!!) og varme, en liten fjelltur, et eller flere bad, grillkos og aktiviteter med familie eller venner slik at hjernen går i "null-stress"-modus.

Beste ferieminne? Vanskelig å velge mitt absolutt beste ferieminne, men i fjor dro hele familien til Bulgaria, og da vi var der fikk jeg vite at jeg skulle bli tante. Det var ganske kult! I tillegg var det sol, blått hav, hvite strender og is der.




Navn: Mari R.

Stilling: Spinninginstruktør

Hvor befinner du det akkurat nå? Akkurat nå er jeg på hytta vår på Blefjell sammen med familie og kjæreste! Ingenting er som ei uke på fjellet, særlig når sola skinner

Hva har du gjort i sommer, og hva er planene frem mot semesterstart? Sommeren i år har vært litt hektisk i grunn, men jeg liker egentlig at det skjer litt! Ferien startet med to fine uker i Almunecar, som er en liten by langs solkysten i Spania. Veldig koselig sted med masse historie! Etter det fulgte 5 uker med jobb som hjemmehjelp, med en del farting frem og tilbake til ulike hytter og andre sammenkomster. Vært en tur på Hunderfossen og, noe som var kjempegøy! Det å få lov til å være barn for en dag passer meg utmerket De resterende to ukene skal nå nytes med lave skuldre på fjellet og hjemme sammen med kjæreste og gode venner!


Hvordan ser din perfekte sommerdag ut? Min perfekte sommerdag, den må enten være på fjellet i strålende sol eller liggende på ei strand med bølgesus! Frisk luft, solskinn, varme og godt selskap, det er alt som trengs.



Navn: Åge

Stilling: Aerobicinstruktør

Hvor befinner du deg akkurat nå? Bortgjemt innimellom flyttelasset på Lade!

Hva har du gjort i sommer, og hva er planene frem mot semesterstart? I sommer har jeg stort sett jobbet på lab med masteroppgaven min, samtidig som jeg har hatt Step&Core på Portalen på torsdager. I tillegg har jeg vært tolv dager på turné med Norges Ungdomskor i Ungarn. Frem mot semesterstart er det pakking og flytting, samt en hel del jobb på lab. Skal flytte til Oslo i september for å starte i ny jobb, men først så flytter jeg midlertidig på Tonstad.

Hvordan ser din perfekte sommerdag ut? Den perfekte sommerdagen er når man våkner opp uthvilt til deilig sommersol. Spiser en god frokost, har ei god treningsøkt ute, før man hopper i sjøen. Bading, og strandliv er utrolig digg. Gjerne med noen gode venner, med god musikk og god mat.

Beste ferieminne? Noen av mine beste ferieminner er fra Jafnadhr, sommerleiren til Skeiv Ungdom. Hyggelige folk, gode show, god mat, herlig sol og en liten sommerflørt. Suksessoppskrift på en digg sommer! Skal man dra fram et bestemt minne så må det være all den herlige badinga da vi var på Knattholmen Leirsted, og selvfølgelig nakenbadingen midt på natta!



Mye spennende og morsomt dette utvalget av mine fine og gode kollegaer har holdt på med i sommerferien, både norgesferie, jobbing og utenlandsturer! Håper at akkurat du fortsatt koser deg med ferie noen dager til, og bruker den siste tiden til å lade opp og fylle på med energi frem mot skolestart!

Fortsatt god sommer fra alle oss her i SiT Idrett - vi sees snart i Trondheim!


Klem Nina