torsdag 20. november 2014

HjemmeYoga

Som en oppfølging til forrige ukes innlegg hvor vår kjære yoga-instruktør Ådne kom med flotte og nyttige tips til noen av de vanligste øvelsene i yoga, kommer det her to små filmer med yoga-sekvenser som du kan utføre hjemme på stuegulvet. Filmene er midt i blinken de dagene du for eksempel ikke har tid til å komme deg til ett av våre treningssentre for å være med på en yoga-time, eller bare når du kjenner at du virkelig trenger å gjøre noe helt annet for å koble av og stresse ned.

Film nummer én er en sekvens hvor Ådne tar for seg dette med pustingen i yoga, et sentralt og viktig element. Og for at du skal få mest mulig ut av de andre to filmene, og yoga generelt, anbefaler jeg deg å ta en titt på den før du starter på de to andre. De to andre filmene er korte yoga-sekvenser, hvor du kan velge å utføre begge to, den ene, eller bare noen deler. Prøv deg frem!


Pusteteknikk 




Yoga 1



Yoga 2



Håper filmene kan komme deg godt til nytte, og bidra til at du går en litt mindre stressende eksamenstid i møte :)

NB: Håper også at akkurat DU har planer om å bli med på MaratonSpin førstkommende lørdag på Portalen! Tre timer med full trøkk, tre engasjerte instruktører og en utrolig bra treningsøkt - kom igjen!

Klem Nina

1 kommentar:

  1. http://media.tumblr.com/tumblr_m60c5sugl21qekui6.jpg

    SvarSlett