torsdag 8. mai 2014

#SiT10imai

Her i SiT Idrett har vi satt i gang en vårkampanje med navnet #SiT10imai, og startskuddet for kampanjen gikk allerede i starten av denne uken. Kampanjen varer fra 01. - 31. mai og går ut på at vi utfordrer alle våre medlemmer til å trene minimum 10 økter i våre treningssentre i løpet av mai måned. Utfordringen innebærer også å loggeføre de 10 øktene i deltagerkortet du kan hente i resepsjonen både på Dragvoll, Gløshaugen og Portalen.


Hver gang du trener må du få et gyldig stempel eller signatur av resepsjonisten for å være med i konkurransen. Det er en liten premie til alle som loggfører 10 økter i løpet av mai, så fremt du husker å levere inn kortet innen torsdag 06. juni. I tillegg er du med i konkurransen om å vinne tre større premier når du leverer inn et ferdig utfyllt deltagerkort!

I tillegg til dette har vi en egen konkurranse gående på instagram! Du deltar i denne konkurransen ved å merke bildet du legger ut med #sit10imai og @treningisit! Hver uke trekker vi en vinner som premieres med en PT-time, og vinnerene annonseres både her på bloggen og på instagram!


Det er lov å ha mye å gjøre nå i eksamenstiden, det er slik det skal være. Likevel finnes det få unnskyldninger som er gode nok til å la treningen ligge på hylla frem til sommerferien! Og jeg håper virkelig at du bruker denne vårkampanjen som motivasjon til å fortsette treningen din, for vi vet jo alle sammen hvilke positive effekter trening og fysisk aktiviteter har på både søvnkvalitet, konsentrasjonsevne og humøret! 

10 økter på 30 dager - tar du utfordringen?


Klem Nina

2 kommentarer:

  1. Har glemt å be om sånn kort, vil det være mulig å få stempel/signatur for de gruppetimene man har deltatt på før man fikk kortet? :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi har dessverre fått beskjed om at dette ikke er mulig, men du kan fortsatt klare 10 økter før 31.mai! :)

      Slett