tirsdag 25. februar 2014

MaratonSpin

Førstkommende lørdag, 01.mars, gjentar vi suksessen fra i høst og arrangerer på nytt MaratonSpin på Portalen. Dette spinningmaratonet starter 10.30 og varer frem til k 13.00 = 2,5 time med mye morro, hard jobbing og masse energi og treningsglede!

Maratonet er delt inn i tre deler, fordelt på tre ulike instruktører. Karoline starter det hele med en god blandig av ulike musikksjangre, her finnes det noe for alle og en hver. Etter Karolines del er det klart for å mimre tilbake til det glade 90-tallet, og jeg gleder meg veldig til å ta dere med gjennom godlåt etter godlåt! Asbjørn avslutter maratonet med en skikkelig røff og tøff del bestående av mye punk og rock, her skal du virkelig få tømme kroppen for det du måtte ha igjen av krefter!
Bookingen legges som vanlig ut klokken 21.00 to dager i forveien (torsdag kveld). Og det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass!

Og så vet vi at det høres lenge ut med 2,5 time på spinningsykkelen, og det er det også forsåvidt! Men hvor ofte er du med på noe lignende? Man tåler jo å bli ordentlig sliten av og til, og dessuten blir vi forhåpentligvis mange om det. Det er lagt inn pauser, og det serveres masse deilig frukt som du kan bruke til å fylle på med energi underveis. Så hva er din unnskyldning? Bli med da vel :)


Vi gleder oss veldig - og håper på å se akkurat deg der!


Klem Nina

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar