mandag 25. november 2013

Julebord i SiT Idrett


Lørdag som var gikk årets julebord for de ansatte i SiT Idrett av stabelen! Nok en gang klarte vi å finne en dato som passet for de fleste, og fikk samlet over 50 av våre flotte resepsjonister, veiledere, instruktører og selveste idrettssjefen til en herlig og sprudlende fest!

I år bestemte vi oss for å gjøre litt ekstra ut av julebordet og nedsatte en egen julebordkomiteé bestående av Sindre, Torgeir, Anneli, Trine og meg. Med planleggingsmøte og en ivrig tråd på facebook, gledet vi oss veldig til å gjennomføre planene vi hadde for kvelden.

Vi tok blant annet opp igjen tradisjonen om aktivitet før julebordet, og arrangerte kanonballturnering - noe få av oss hadde spilt siden ungdomsskolen! Mange stillte opp, og det var godt å la svetten renne og konkurranseinstinktet herje før vi pyntet oss i garderobene og var klare til å fylle skrikende mager med våre kollegers kokkekunster!




Ivrig kanonballgjeng!

To av julebordkomiteéns medlemmer


Selve julebordet fant som tradisjonen tilsier sted i aerobicsalen på Dragvoll, og det ble spleiselagbonanza av en annen liga. Bordet bugnet av alt du kan tenke deg av tapasretter, og selvfølgelig var det et stort utvalg herlige kaker til dessert! I tillegg til at vi er en gjeng over gjennomsnittet spreke, unge mennesker, er vi jaggu meg ganske rå på kjøkkenet også.

Fornøyde SiT´ere fikk gløgg som velkomstdrink!




Kvelden bød videre på taler og mange kåringer. Ola holdt en formidabel tale til damene, hvor alle våre mannlige kolleger måtte delta aktivt med komplimentutdeling til alle de flotte damene rundt bordet - kreativt og artig. Nydelige Karoline holdt en fin tale til herrene, og sjarmerte enkelte i senk med sine usedvanlig gode sjekkereplikker. 

Hele åtte kåringer ble delt ut, og de som fikk diplom og gullmedalje var Sondre for årets resepsjonist, Arild for årets veileder, Svenn for årets orakel, Randi for årets nykommer, Kishia for årets vikar, Elin for årets duracellkanin, Trine for årets gledesspreder og Anneli for årets instruktør - vel fortjente alle sammen!














Etter taler og kåringer var det tid for quiz med påfølgende premieutdeling, og vinnerlaget i kanonballturneringen måtte også hedres. 


Kjekke karer!







Kanonballvinnerne! Sofie, Astrid, Anne Lovise, Hoa og Sindre

Nydelige jenter i nude

Så glade blir man av å vinne kåringer!




Vinnere av quizzen!

Vi klarte å sitte relativt pent og rolig ved bordet til sent på kveld, før juletreet endelig måtte få sin tradisjonelle runddans. Lang tid gikk det heller ikke før stilletthælene måtte kastes til fordel for barbeint zumba-dansing og swing på sokkelesten! Vi er en stor gjeng ivrige, energifulle og danseglade SiT´ere! 


Danses det til "the fox" rundt juletreet, Lene og Marit Anne?





For en fantastisk gjeng!

Det var en deilig forsmak på alt julen har å by på av sosiale lag, flotte, pyntede mennesker, dans, morro og ikke minst fantastisk mat - vi gleder oss til jul!


Tusen, tusen takk for et fantastisk julebord, verdens beste kolleger <3 
(det er lov til å bli litt sentimental i førjulstiden!)


Klem Nina

3 kommentarer:

  1. Så gøy! Jeg gleder meg til å komme tilbake til dere :D

    SvarSlett
  2. Det var utrolig artig ja, Elin! :) Og kjære Nora, vi gleder oss veldig til du kommer tilbake! Du er savnet i SiT <3

    SvarSlett