onsdag 29. februar 2012

The Nike Blast 2012

Så var det gått over ei uke siden trønderbataljonen tura ned mot Oslo for delta på convention. I år satte vi rekord for antall deltakere fra SiT, jeg har ikke eksakt antall, men godt over 20 var vi i allefall! I tillegg var det mange kjente fjes som tidligere har jobbet i SiT og som nå bor i Oslo. Med så mange av instruktørstaben bortreist var det opp til noen få gjenværende å dra lasset med timene den helga i Trondheim. I tillegg var det noen av ferskingene fra sist instruktørkurs som var tøffe og tok på seg en time. Creds til disse! :)

Årets SiT-gjeng - og vi er ikke engang fulltallige!


Tidlig lørdag morgen møtte horder av treningsglade folk opp på Domus Athletica. Da gjaldt det å få registrert seg og motta goodiebag og et par sko. Deretter ventet to hele dager fyllt med inspirasjon fra de nyeste og heteste trendene innen dans og gruppetrening. Skandinavias og verdens fremste instruktører var hyret inn for å sikre et variert program, med både spinning, dans, step, styrke og foredrag. Man kunne velge mellom fem ulike partier som gikk parallellt, tre saler med gruppetimer, en spinning og et foredrag. I den største salen sørget Janne Formoe for underholdning og presentasjon av timene. Her var det også i pausene danseshow fremført av enormt flinke dansere, og vi lot oss imponere og måpe mens vi forsøkte å trøkke i oss maten mellom slaga.

Det blir en helt spesiell stemning når instruktører og en del andre treningsfreaks samles for å trene sammen. Det er godt slike helger er sjelden vare, for det tar på for kroppen. Søndag var nok mange preget av hard trening dagen førut, men det satte ikke stopper for å fortsette kjøret også denne dagen. Nike bidrar også med motivasjon i form av store bannere, lysbilder og t-skjorter med tekst av typen:


 MAKE EVERY MOVE COUNT * IT'S WORTH EVERY MINUTE OF IT * BLOOD SWEAT AND TEARS * GIVE IT YOUR ALL 

Det ble en del svette, men heldigvis ingen tårer eller blod for min del. Jeg er i smidigmodus for tiden, og gikk mest på core- yoga- og bodybalancetimer. Jeg tror de fleste av SiT-instruktørene kunne reise hjem med inspirasjon til timene sine etter denne helga, og at det var vel verdt reisen til Oslo!

Flere bilder? Lysbildeshow til toner av David Guetta (feat. Sia) med Titanium følger under:







Marit Anne

6 kommentarer:

  1. Vet du at den videoen din ikke fungerer? :-)

    Ellers virker det som om dere hadde det moro å convention! :-)

    SvarSlett
  2. Videoen fungerer bra hos meg! :)

    SvarSlett
  3. Er det Janne Formoe i oransje t-skjorte på 3.58?? Hvorfor krykker?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det er det! Jeg fikk ikke med meg hva det var med foten, men hun klarte seg bra på krykker i allefall! Og hun søte, lille er dattera. Tror vi kan vente å se også henne i rampelyset etterhvert - hun trivdes på scena! :)

      Slett
  4. Hva har skjedd med foten til Janne Formoe da???

    SvarSlett
  5. Hvorfor går Janne F på krykker?

    SvarSlett